Kort Handledning

New Contacts Follow Highlighted SE Mar 2019 576x1024 - Kort Handledning

Se till att både du och dom kontakter du vill följa har appen och att du ser dom på BizMeet’s kontaktsida. Sedan att du har satt dom till ”Följa” och att du ser knappen i orange färg. (Du kan inte se kontakter som inte har appen och dom som inte har ditt telefonnummer ännu ser du med en ”Kontakta” knapp). .

New Settings Radius Highlighted SE Mar 2019 576x1024 - Kort Handledning

Gå sen till inställningarna för att se hur stor din kontaktradies är. Standard är 10km, men om dina kontakter är längre bort ifrån dig, måste du öka distansen. Tryck på pilen och så kan du ändra distansen och spara den nya. (Du kan ställa in en distans från 10 meter till 10 000 kilometer el. mer om du vill) Den distans du har är markerat med än mörkfärgad cirkel på kartan .

New Map SE Mar 2019 576x1024 - Kort Handledning

Du ska nu kunna se vart dina kontakter är!

Obs! Telefon GPS, data och platstjänster måste vara påslagna. Dessutom måste platsdelning i BizMeet appen vara på. Om din kontakt har stängt av platsdelning i inställningar eller under din personliga kontaktinformation kan du inte se den kontakten.

Har du fortfarande frågor?

Kontakta då vår hjälp-enhet på supportbizmeet-hub.com, skicka din fråga via kontakt formuläret på vår hemsida www.bizmeet-hub.com eller använd Feedback funktionen i appen.